omWLAN
Följ omWLAN.se på Facebook Följ omWLAN.se på twitter Följ omWLAN.se på Google+
Startsidan Artiklar Guider Nyheter

Så här lätt skaffar du dig en egen

Trådlös skrivare

Berätta för dina vänner

Att börja prata skrivare såhär en bra bit in på 10-talet känns för många kanske lite beigt. Ungefär lite upphetsande som möbler i furufaner eller en CD-växlare i bilen. Det var åratal sedan datorn var en stor tråkig och högst stationär låda under skrivbordet och vi behövde kunna skriva ut den information vi behövde bortom skrivbordet. Varför ska man skriva ut något idag, när alla alltid är online, det finns en app för att hitta dit vi ska eller tågbiljetten kommer som ett SMS?

Fel, fel fel! Till skillnad från vad många tror både lever och frodas skrivarna i allra högsta grad. Idag är vårt datorbeteende ganska annorlunda mot hur det var för 10-15 år sedan. Våra vanor har förändrats men det har även skrivarna. Skrivaren behöver inte längre vara en tråkig låda under skrivbordet som mest står och samlar damm och bara ibland får knattra ur sig ett tråkigt svart-vitt textdokument.

Häng med när jag tittar på hur vi kan använda en skrivare idag och hur den passar in i ett trådlöst nätverk och en mobil livsstil.

Avsnitt

  1. Så här lätt skaffar du dig en egen  Trådlös skrivare
  2. Vad ska jag ha en skrivare till?
  3. Välja skrivaren för mig
  4. Installera och använd den nya skrivaren
  5. Sammanfattning - är jag nöjd?

Uppdaterad 2011-08-12 | Daniel Estelius

Berätta för dina vänner